"Я пройшла кілька етапів: заперечення, гнів, біль, розчарування, знову гнів, знову біль. Зараз я на стадії виживання. Я вірила в Піке. Моїми пріоритетоми був мій дім, моя сім’я і я мала мрію, що ми житимемо разом, допоки смерть не розлучить нас. Цього я хотіла для себе і своїх дітей, але цього не сталося", – цитує Шакіру TheSun.

Також співачка пояснила сенс своєї нової пісні "Copa Vacia", де вона "повертається до моря, тому що це її доля".

"Сирена – це символ, який представляє ту частину мене, яку викрали та забрали зі світу, де вона належить, у світ, де вона не належить. Але врешті-решт ця частина повертається до моря, тому що це її доля, як я повернулася до Маямі. Спочатку ця сирена була викрадена, а потім, заради кохання, опинилася поруч із цим чоловіком, частково полоненою та замкненою.

Жертвуючи своїм власним благополуччям і тим, що для неї є природним, заради кохання. А потім її викидають у смітник, в оточення щурів. Я була віддана Піке та сім'ї. Мені було дуже важко займатися професійною кар'єрою в Барселоні. Мені довелося чекати, поки плани будуть співпадати або хтось зможе прийти. Я не могла залишити своїх дітей і просто піти кудись, щоб займатися музикою за межами свого дому.

Зараз у мене є ідея, і я можу співпрацювати з ким захочу. Іноді я думаю, що бути мамою-одиначкою і ритм поп-зірки несумісні. Мені доводиться вкладати своїх дітей спати, ходити в студію звукозапису... Все це важко", – зазначає Шакіра.

Нагадаємо, влітку минулого року Шакіра та Піке розійшлися після 11 років у цивільному шлюбі. Співачка звинуватила екс-футболіста у зраді з Кларою Чіа – юною піарницею.