Ліга чемпіонів. Груповий етап. Тур 1

Група D

Бенфіка – Зальцбург – 0:2

Голи: Шіміч, 15, Глух, 51

Нереалізований пенальті: Конате, 3

Вилучення: Сілва, 13

Реал Сосьєдад – Інтер – 1:1

Голи: Мендес, 4 – Мартінес, 87

Група C

Брага – Наполі – 1:2

Голи: Брума, 84 – Ді Лоренцо, 45+1, Ніакате, 88 (автогол)

Група В

Севілья – Ланс – 1:1

Голи: Окампос, 9 – Фюльгіні, 24

Трубін потрапив у стартовий склад та дебютував за Бенфіку у ЛЧ. Проте українець припустився помилки ще на 2 хвилині матчу проти Зальцбурга. Трубін намагався вибити мʼяч, але не влучив і влетів кулаками у голову Павловічу. Арбітр показав жовту картку українцю та призначив пенальті. Конате пішов пробивати 11-метровий, але мʼяч пролетів вище.

За кілька миттєвостей свою команду підвів Сілва. Мʼяч рикошетом від перекладини влучив у руку Антоніо, який намагався вибити його з лінії воріт. Бенфіка залишилася у меншості, а Шіміч впевнено реалізував пенальті. Трубін не вгадав кут, у який битиме суперник. Ді Марія мав хороший шанс, щоб відновити паритет, проте голкіпер витягнув мʼяч з правого кута.

По перерві португальці провалилися у захисті та дозволили Шімічу вийти віч-на-віч з голкіпером. Роко повз Трубіна скинув на Глуха, а тому залишилося лише поцілити у порожні ворота. Бенфіці так і не вдалося врятуватися.

У паралельному матчі групи Реал Сосьєдад приймав Інтер. Господарі вийшли вперед ще на 4 хвилині – Мендес переграв голкіпера. Здавалося, що італійці кинуть всі сили в атаку, але підопічні Індзагі показали беззубу гру. Лише вкінці Інтер організував небезпечну атаку, яка завершилася пострілом Мартінеса. Свисток арбітра зафіксував нічию.

Наполі зійшовся з Брагою. На полі було багато боротьби й жодна з команд не давала суперникам перехопити ініціативу. Неаполітанцям на 45+1 хвилині таки вдалося дібратися до воріт Браги та вийти вперед завдяки удару Ді Лоренцо – мʼяч з рикошетом від стійки залетів у сітку. Брума під завісу зустрічі відновив паритет. Проте Ніакате зрізав мʼяч у власні ворота та подарував перемогу Наполі.

Севілья та Ланс переможця не визначили. У першій половині зустрічі обмінялися голами. Відзначилися Окампос та Фюльгіні.