"Не уявляю, скільки моментів ми змарнували за останні два матчі. Ми грали дуже добре, але не могли забити. Однак ми діяли послідовно й у підсумку здобули перемогу.

Якщо ви маєте 22 удари у першому таймі, це означає, що ви граєте дуже добре. Відповідальність за те, щоб забивати, має лежати на тих, хто грає в атаці. Якби ми на початку матчу зуміли двічі забити, все було б зовсім інакше. Ми втрачали моменти, але створювали їх багато. І так ми зможемо перемагати.

У перерві я сказав: "Хлопці, не можна сказати, що ми погано граємо. Забудьте про рахунок, ми можемо відігратися, так що просто заспокойтеся і постарайтеся цього досягти". І нам це вдалось. Альварес заслуговує того, щоб потрапляти до складу одним із перших. У кожному матчі він працює, забиває, віддає гольові передачі", – наводить слова Гвардіоли BBC.

Нагадаємо, "містяни" стартували у групі ЛЧ з перемоги над Црвеною Звездою, спонсором якої є російський "Газпром". Отже, у G лідирують Ман Сіті та РБ Лейпциг – в обох по 3 пункти, сербський колектив і Янг Бойз поки без очок.