Ліга чемпіонів. Груповий етап. 1-й тур

Група Н

Барселона – Антверпен – 5:0

Голи: Феліш, 11, 66, Лєвандовскі, 19, Беталь, 23 (автогол), Гаві, 54

Група F

ПСЖ – Борусія Дортмунд – 2:0

Гол: Мбаппе, 49 (пен.), Хакімі, 58

Група G

Манчестер Сіті – Црвена Звезда – 3:1

Голи: Альварес, 47, 60, Родрі, 73 Букарі, 45+2

Група Е

Фейєнорд – Селтік – 2:0

Гол: Стенгс, 45+2, Джаханбахш, 76

Вилучення: Лагербільке, 64 (Селтік), Хольм, 68 (Селтік)

Нереалізований пенальті: Пайшан, 67

Лаціо – Атлетіко – 1:1

Гол: Проведель, 90+5 – Барріос, 29

Барселоні вистачило 23 хвилини, аби наколотити 3 голи у ворота Антверпена. Феліш та Лєвандовскі здобули комфорту перевагу для "блаугранас". Далі Беталь невдало підставив ногу під удар Рафіньї та записав у свій пасив автогол. По перерві побиття продовжили Гаві та Феліш – 5:0.

Барселона здобула 3 очки та лідирує у групі Н. У Порту також три бали, однак гірша різниця м'ячів. Шахтар і Антверпен поки з нулями.

Манчестер Сіті намучився з "газпромівською" Црвеною Звездою. Підопічні Гвардіоли тотально домінували над суперниками у першій половині (7 ударів у площину, 2.55 xG, 71% володіння м'ячем), однак примудрились пропустити у першій же атаці сербського колективу. На старті другого тайму Альварес повернув статус-кво, а невдовзі вивів "містян" вперед. Холанд скромно відзначився 1 асистом, хоча мав купу нагод. Крапку в матчі поставив Родрі ще на 73-й хвилині.

У групі G лідирують Манчестер Сіті та РБ Лейпциг – в обох по 3 пункти. Црвена Звезда і Янг Бойз без очок.

ПСЖ переграв Борусію Дортмунд. Мбаппе з пенальті розмочив рахунок на початку другого тайму – Зюле зіграв рукою у власному штрафному. Хакімі подвоїв на 58-й, і більше команди не забивали. Парижани одноосібно лідирують в квартеті F з 3 балами. В активі Ньюкасла та Мілана по 1 пункту, а Борусія Д з "бубликом".

Фейєнорд вдома здолав Селтік. Стенгс відзначився перед свистком на перерву. У другому таймі гості залишились догравати вдев'ятьох – Лагербільке та Хольм отримали по червоній. Нідерландці довго не могли закрити питання щодо переможців. Пайшан не реалізував пенальті, а взяття воріт Геертрейда скасували через офсайд. Зрештою, Джаханбахш встановив остаточний рахунок на табло – 2:0.

У паралельному матчі Лаціо драматично врятувався від поразки Атлетіко. Барріос забив на 29-й хвилині. Але голкіпер Проведель вигриз 1 бал для господарів на останній хвилині компенсованого часу, вибігши на розіграш кутового!

Фейєнорд вибивається на першу сходинку квартету Е (3 очки). Далі слідують Лаціо і Атлетіко (по 1 балу). Селтік на дні.