– Дуже складний матч. Ми забили швидкий гол, хотіли ще. У нас для цього було багато можливостей, особливо в перші 15 хвилин зустрічі. Але потім з нашого боку почалися помилки. Ми намагалися грати швидко, проте часто помилялися і в технічних аспектах, і позиційно.

Загалом, ми повністю контролювали матч. Але Ворскла завжди була складним суперником. Не став винятком і сьогоднішній поєдинок.

– Як оціните гру Бражка, який сьогодні вперше зіграв повний матч за першу команду Динамо?

– Це дуже хороший футболіст, і тому я вимагаю від нього багато чого. Він один може змінити ритм гри. Утім, не тільки він.

Сидорчук був хорошим капітаном нашої команди, ми вдячні йому за все. Я радий, що він підписав довгостроковий контракт із Вестерло. Можу тільки побажати йому удачі.

Шапаренко, Шепелєв, Тимчик, Вівчаренко – немалі втрати для Динамо. Це важливі гравці, але ми без них провели гарний матч. Хлопці, які сьогодні вийшли на поле, отримали хороший досвід і здобули хорошу перемогу.

– Під час матчу ви часто висловлювали претензії до Волошина. Чим ви були незадоволені в його грі?

– Він припускався багатьох помилок, особливо в контратаках. Тому я його і замінив. У нього були сьогодні хороші моменти, щоб забити більше, ніж один м’яч.

Але помилки Волошина – не проблема, тому що це молодий футболіст, який вчиться на цих своїх помилках. Перший тайм він провів добре, у нього було багато простору. Запам’яталася його комбінація з Буяльським. Волошин – дуже молодий, він вчиться, тож його помилки, повторюся, не є проблемою.

– Що скажете про епізод, коли захисник Ворскли ногою влучив в обличчя вашому підопічному?

– Це очевидна червона картка. На міжнародному рівні подібне завжди призводить до вилучення, – цитує Луческу Dynamo.kiev.ua

Після цієї перемоги Динамо піднялося на сьому сходинку УПЛ (9 очок) і має гру в запасі. Ворскла має таку ж кількість пунктів, але посідає дев'яте місце.