Поєдинок Шахтар – Порту відбудеться 19 вересня на Фолькспаркштадіоні в Гамбурзі. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом. "Гірники" змушені проводити домашні поєдинки за кордоном через війну з росією.

Переглянути зустріч команд на найпрестижнішому клубному турнірі можна на медіасервісі MEGOGO. Для цього необхідно мати підписку. Гру обслуговуватиме італійська бригада арбітрів. Головним рефері буде 42-річний Давіде Масса. Допомагатимуть йому на лініях Феліппо Мелі та Стефано Алассіо, а четвертий арбітр – Матео Марценаро. За VAR працюватиме Алеандро Ді Паоло.

Українська команда у двох останніх матчах УПЛ здобула перемоги. Шахтар розгромив Минай з рахунком 4:1, а також дотиснув у більшості Оболонь. "Гірники" наразі очолюють турнірну таблицю. Порту в чемпіонаті Португалії йде другим. Крайні матчі: перемога над Ештрелою Амадорою (1:0) та нічия з Ароукою (1:1).

Надійний букмекер FAVBET фаворитом матчу вважає саме португальську команду. Коефіцієнт на перемогу Порту становить 1,79 бала. Натомість звитягу Шахтаря оцінюють у 4,80. Ціна нічиєї – 4,20.

Фахівці очікують результативної гри. На стандартний тотал більше 2,5 можна поставити з коефіцієнтом 1,71, аналогічний тотал менше – за 2,19. Найімовірнішим автором голу вважають форварда гостей Франа Наварро (2,50). Стільки ж шансів у Тоні Мартінеса. А ось у складі Шахтаря м'ячі у свій актив можуть записати нападники Данило Сікан та Кевін Келсі. На результативні удари обох коефіцієнт становить 4,30.

Нагадаємо, що у минулому сезоні ЛЧ донецький клуб не подолав груповий етап. "Гірники" програли вирішальний матч РБ Лейпцигу з рахунком 0:4. Натомість Порту вийшов у 1/8 фіналу, де поступився Інтеру за підсумками двох матчів – 0:1.