"Чи були у мене інші варіанти, крім Олександрії? Так, було кілька варіантів, але вони були не конкретні. Олександрія відразу дала зрозуміти, що хоче бачити мене в команді, і я довго не думав над цією пропозицією.

Варіанти були з УПЛ, але клуби називати безглуздо. З топ-7? Плюс-мінус так. Я зараз футболіст Олександрії і мене все влаштовує. Щодо того, що я міг опинитися у батька в Поліссі – це неправда.

Варіантів продовжити кар'єру в Росії також не було. Якби була така пропозиція, то навіть не розглядав би її, а відразу б відмовився. Україна для мене – все. Україна мені багато дала. Хоча я сам народився в Москві, але я там прожив дуже мало. У три роки я вже переїхав з родиною до Києва. Тому вважаю себе повноцінним киянином. Все своє свідоме життя провів у Києві та Україні. Для мене Україна – це мій дім", – сказав Калітвінцев у коментарі FanDay.

Додамо, що Владислав у це міжсезоння покинув Десну та приєднався до Олександрії. Друга частина поточного сезону УПЛ розпочнеться вже 25-го лютого. Олександрія проведе домашній поєдинок проти Львова у суботу, 26 лютого, старт о 19:30.