"Італійці не здивували, вони з першої хвилини намагалися грати дуже інтенсивно. Швидкий гол їм допоміг. Суперник створював моменти, але я вдячний хлопцям, що вони повернулися у гру – ми забили м’яч. У другому таймі ми мали ще декілька моментів, щоб зрівняти рахунок.

Я подякував хлопцям. Дуже важко грати через два дні після дуже важкого матчу проти Англії. Італія грала дуже інтенсивно, ми деколи не встигали за таким ритмом.

Як і в матчі з Англією, була дуже гарна атмосфера. Сьогодні було менше українців, але я бачив, як італійці підтримували Україну. Ми їм дуже вдячні. Але така атмосфера дуже допомагає господарям поля. Сан-Сіро сьогодні дуже допоміг збірній Італії. Ми вдячні, що Італія так нас прийняла.

Шанси є навіть тоді, коли їх немає. Ми потрапили в дуже складну групу. Матчі з Італією та Англією були ключовими. Якщо дивитися на турнірне становище, то ми маємо шанси. Ми дуже серйозно готуватимемося до двох наступних поєдинків. Я впевнений, що в нас є шанси на вихід з групи.

Проти кого ми граємо? Я не розумію, чому зараз всі кажуть, що у збірної Італії криза", – сказав Ребров під час післяматчевої прес-конференції.

Нагадаємо, Україна поступилася підопічним Спаллетті з рахунком 0:2 і пропустила їх на друге місце у квінтеті С.