АПЛ. Тур 26

Ліверпуль – Норвіч – 3:1

Голи: Мане, 64, Салах, 67, Діас, 81 – Рашіца, 48

Саутгемптон – Евертон – 2:0

Голи: Армстронг, 52, Лонг, 84

Крістал Пелас – Челсі – 0:1

Гол: Зієш, 89

Ліверпуль у рідних стінах здолав Норвіч. Командам не вдалося відкрити рахунок у першому таймі. На початку другої половини Рашіца несподівано вивів "канарок" уперед. Однак вже незабаром Мане ефектним ударом через себе відновив паритет. Салах здобув перевагу для "червоних", а Діас поставив крапку у зустрічі – 3:1. Отож, Ліверпуль (57 очок) закріпився на 2-й позиції у таблиці АПЛ. Норвіч залишається у зоні вильоту (19 місце), маючи в активі 17 пунктів.

Евертон на виїзді програв Саутгемптону. "Святі" відкрили рахунок у другому таймі – Армстронг забив після асисту від Адамса. Під завісу матчу Лонг подвоїв перевагу "червоних". Український захисник ліверпульців Віталій Миколенко так і не вийшов на поле. Отже, Саутгемптон (32 бали) переміг у 4-му матчі поспіль та залишається на 10-му місці. Евертон ризикує опуститись у зону вильоту – 16 позиція (22 пункти).

Челсі у гостях врятувався від сухої нічиєї з Крістал Пелас. Командам довго не вдавалося відкрити рахунок. На 75-й хвилині арбітр скасував взяття воріт Зієша після перегляду VAR. Втім під завісу матчу Хакіму все ж вдалося вирвати мінімальну перемогу для "пенсіонерів" – 1:0. "Сині" (50 очок) закріпились на 3-й позиції в таблиці чемпіонату, Пелас (26) залишається на 13-му місці.