Матч Манчестер Сіті – Тоттенхем відбудеться у суботу, 19 лютого. Старт гри – о 19:30 за київським часом. Лідер турнірної таблиці АПЛ приймає 8-у команду ліги на чолі з Антоніо Конте.

Манчестер Сіті підходить до гри у доброму гуморі. На тижні "містяни" фактично гарантували собі участь у чвертьфіналі ЛЧ, розбивши в гостях португальський Спортінг (0:5). Безпрограшна серія команди Гвардіоли у всіх турнірах налічує вже 13 матчів. У двох останніх турах АПЛ Сіті здолав Брентфорд (2:0) та Норвіч (4:0), випереджаючи Ліверпуль (1 матч у запасі) на 9 очок.

У Тоттенхема все не настільки перспективно. У восьми попередніх матчах "шпори" поступилися аж 5 разів. Ба більше, підопічні Конте примудрилися зазнати двох поразок у рідних стінах – від Саутгемптона та Вулверхемптона. Відтак, лондонці перебувають на відстані 7-и очок від зони ЛЧ.

Тож зовсім не дивно, що букмекери FAVBET вважають безапеляційним фаворитом протистояння Ман Сіті. Коефіцієнт на перемогу "містян" становить 1.29. Поставивши на потенційний тріумф "шпор", можна збільшити виграш в 11 разів. Коефіцієнт нічиєї – 5.90.

Найбільш імовірний рахунок матчу – 2:0 на користь господарів. Такий результат оцінюється коефіцієнтом 6.00.