"Добре, взагалі, що в нас зберігається футбол, що матчі проводяться і у Вищій лізі, і в Першій та Другій. Потрібно пережити цей складний час. Якщо це все зупиниться, то буде крах. Потрібно виховувати молодих футболістів. Для них зараз є всі шанси себе реалізувати, просто потрібно змінити свою ментальність і скоріше рухатися вперед.

Поки що, наші клуби не можуть конкурувати з європейськими командами середнього класу. Тому, ми й маємо такі результати. Претензії до Луческу? В цьому немає нічого дивного – як тільки команда програє, то у всьому винен тренер. Проте, щоб показувати хороший результат, потрібно мати футболістів. В Шахтарі в Луческу були серйозні гравці – був результат. Все взаємозв'язано. Звільнення Луческу нічого не змінить", – поділився Маркевич у коментарі 1927.kiev.ua.

Зауважимо, що кияни в поточній єврокампанії уже завершили свої виступи, не зумівши подолати кваліфікацію Ліги конференцій. В УПЛ підопічні Луческу розташовуються на 6-й сходинці після трьох зіграних матчів (загалом в рамках чемпіонату України команди провели вже 6 турів).