"Я шкодую тільки про те, що пішов у віце-президенти УАФ. Павелко затягнув мене туди, казав "Давай-давай". Мені потрібно було бути тільки президентом Асоціації ветеранського футболу України.

Прийшло багато хлопців, ми думали, що щось збудуємо, що буде футбол і буде розвиток. Але після того, як я побачив, що там відбувається, то не погоджувався з багатьма питаннями. Ну і Павелко, я так зрозумів, вирішив мене змести, що й сталося.

Він може зібрати людей. Ви назвали Мирона Богдановича – це нормальна, порядна людина. Павелко пообіцяв, що він буде головним тренером збірної, і чим все закінчилось? А нічим. Просто обдурив людину, яка вже у віці та має футбольні заслуги.

Просто обдурив, як якогось пацана. Він вміє психологічно впливати на людей, у нього щось таке є. На мене він так само вплинув. Тут говорить "братіку, братіку", а тут раз – організовує суд", – сказав Собуцький в інтерв'ю Tribuna.com.

Нагадаємо, що Павелка відсторонили від роботи в УАФ. Проти нього відкрили кримінальне провадження у справі про будівництво заводу з виробництва штучної трави. Його підозрюють у розкраданні коштів.