АПЛ. Четвертий тур

Челсі – Ноттінгем – 0:1

Гол: Еланга, 48

Брентфорд – Борнмут – 2:2

Голи: Єнсен, 7, Мбемо, 90+2 – Соланке, 30, Брукс, 77

Манчестер Сіті – Фулхем – 5:1

Голи: Альварес, 31, Аке, 45+5, Холланд, 58, 70 (п), 90+5

Бернлі – Тоттенхем – 2:5

Голи: Фостер, 4, Браунхілл, 90+4 – Хин Мін Сон, 16, 63, 66, Ромеро, 45+2, Меддісон, 54

Мудрик уже звично не потрапив у стартовий склад Челсі. Його команда пропустила від Ноттінгема на початку другого тайму. Український легіонер вийшов на 77-й хвилині, замінивши Мало Густо.

Мудрик відправив у нокдаун Єйтса, поціливши в того м'ячем. Але допомогти своїй команді хоча б врятувати нічию не зміг. 0:1 – підопічні Почеттіно опиняються на 11-му щаблі турнірної таблиці. У чотирьох турах "сині" заробили лише 4 очки. Ноттінгем натомість піднявся на 9-му позицію (6 пунктів).

Натомість у паралельному матчі український захисник Борнмута Ілля Забарний з'явився на полі з перших хвилин. Ще один наш земляк Єгор Ярмолюк потрапив у запас Брентфорда. Уже на сьомій хвилині "бджоли" засмутили Забарного і Ко. Однак ще до перерви "вишні" відновили статус-кво завдяки голу Соланке – 1:1. А у другому таймі Брукс вивів Борнмут вперед. Однак у компенсований час "вишні" драматично втратили перемогу – 2:2. Ярмолюк так і не вийшов на заміну, тож українського дербі глядачі не отримали. Борнмут опинився на 16-й сходинці (2 пункти), Брентфорд – на сьомій (4 залікові бали).

Манчестер Сіті знищив Фулхем. За "містян" у першому таймі відзначилися Альварес і Аке. Фулхем відповів голом Ріма. Однак хет-трик Холанда по перерві поставив переконливу крапку – 3:1. До слова, скандинавський голеадор встиг забити 6 голів у цьому сезоні. Команда Гвардіоли повертається на вершину АПЛ (12 очок у 4 турах).

У ще одному матчі Тоттенхем розчавив новачка АПЛ – Бернлі. Несподівано підопічні Компані змогли відкрити рахунок на 4-й хвилині. Однак потім "шпори" відвантажили у ворота суперника аж 5 м'ячів – Хин Мін Сон оформив хет-трик. На 90+4 Бернлі зумів відквитати ще один гол – 2:5. Тоттенхем розташувався на другій сходинці турнірної таблиці (10 пунктів). Бернлі маринується на самому дні без залікових балів.