Дані Алвес залишається за ґратами в очікуванні судового слухання у справі про ймовірне зґвалтування 23-річної дівчини в нічному клубі Барселони наприкінці грудня минулого року. На тлі скандалу екс-зірка Барселони розірвав стосунки з дружиною Джоаною Санс, хоча й офіційно пара досі не розлучилась.

Втім тепер подружжя може знову возз'єднатися. Про це натякає романтичний лист, який Джоана опублікувала у своєму Instagram. Іспанська модель не повідомляє, що його написав саме Алвес, проте красномовний зміст не залишає сумнівів.

"У всьому цьому божевіллі я зрозумів, що бути удвох краще, ніж бути самому... Коли один впаде, другий його підіймає, коли одному холодно, другий його зігріває. Такі вже ми. Дякую за твій опір, дякую за стійкість, дякую за те, що не здаєшся. Я завжди говорив, що ти була тою, про кого я мріяв. Але тепер скажу, що ти – набагато більше, ніж я міг мріяти.

Знаю, як ти ненавидиш самотність. Знаю, як тобі важко через усе це. Але все минеться, ми станемо лише сильнішими. Це неймовірно, що я все ще відчуваю метеликів у животі, коли бачу тебе. Неймовірно, що я настільки сильно кохаю тебе крізь роки. Та ще дивовижніше знати, що ти разом зі мною. Щоб не сталося, де б я не був, я завжди з тобою. Кохаю тебе назавжди", – йдеться у листі Алвеса.