Нагадаємо, футболістові інкримінують зґвалтування жінки. імені якої не називають в одному із нічних клубів Барселони. Спершу Алвес категорично заперечував будь-який зв'язок із жінкою. Згодом визнав. що секс був, але начебто за згодою обох сторін.

Дані перебуває у в'язниці Brians-2, де начебто потерпає від булінгу. Суддя відхилив прохання відпустити спортсмена під заставу через загрозу його втечі до Бразилії. Адвокати Алвеса змінили тактику і тепер звинувачують потерпілу.

"У скаржника спостерігається відверто сексуальна поведінка, типова для сексуального флірту у фазі залицяння. Певні рухи тіла є переконливими. Плач, який не обов'язково є результатом несвідомого статевого акту (ми можемо придумати тисячу причин, крім агресії, для 23-річної жінки, яка мала секс із 40-річним чоловіком у вбиральні, щоб розплакатися). Позивачка тікає вперед і змушена писати сценарій, оскільки вона намагається виправдати, чому і з якою метою вона заходить у вбиральню з чоловіком", – йдеться в записці захисту футболіста, яка була скерована до суду.

Нагадаємо, дружина Алвеса модель Джоана Санс після початку скандальної справи, подала на розлучення. Спортсмен хоче залишити екс-обраницю ні з чим, бо всі його статки де-юре належать мамі.