Нагадаємо, футболіста звинувачують у сексуальному насильстві над жінкою, імені якої не розголошують, під час вечірки у нічному клубі Барселони. Крістобаль Мартелл, який представляє у суді інтереси футболіста, наполягає на тому, що ймовірна жертва зайнялася сексом із Алвесом добровільно.

"Було залицяння, вони танцювали, терлися один об одного, Дані кілька разів торкався її. Жодних ознак насильства", – цитує адвоката Marca. Потім Алвес із жінкою пішли в туалет, де зайнялися сексом нібито за згодою двох сторін.

Натомість суддя знайшов прогалину у версії Мартелла. "Цікаво: якщо все пройшло так добре, як зазначив пан Алвес, то чому після виходу з туалету він та жінка не розмовляли і не дивилися один на одного", – резюмував він.

Із січня 2023-го екс-зірка Барселони перебуває у в'язниці Brians-2, де начебто потерпає від булінгу. Якщо вину футболіста доведуть, він може провести за ґратами 12 років. Дружина Алвеса Джоана Санс показово розірвала шлюб зі скандальним обранцем. До слова, спортсмен хоче залишити її ні з чим, бо всі його статки записані на маму.