Ліга конференцій. Плей-офф кваліфікації, матч-відповідь

СК Дніпро-1 – Спартак Трнава – 1:2 (перший матч – 1:1)

Голи: Горосіто, 61 (авт) – Даніель, 3, Буката, 106

Вилучення: Бабенко, 99, Горін, 109

У першому матчі, попри відставку Олександра Кучера та гру в меншості, дніпрянам вдалося втримати нічию зі словаками (1:1). Цього разу "спортклубівці" стали номінальними господарями та прийняли суперників на стадіоні в Кошице.

У поєдинку-відповіді "спортклубівцям" відразу ж завдавали потужного удару. Дніпряни невдало розіграли кутовий. Цим скористалися суперники: Міковіч з правого флангу зробив точну передачу на Даніеля, той наблизився до воріт та вже на 3-й хвилині відкрив рахунок. Після цього українці намагалися створити небезпеку, однак організована гра захисників Спартака зводила старання СК Дніпро-1 нанівець.

По перерві номінальні господарі поля дещо активізувалися. На 61-й хвилині несподівано відновився паритет – Горосіто забив автогол. Вийти вперед в основний час жодній з команд так і не вдалося, тож гра перетекла в екстратайми.

Перша 15-хвилинка видалася проблематичною для українського клубу – Бабенко отримав червону картку. Після цього на полі стало гаряче: на 106-й хвилині Спартак вистраждав гол, відзначився Буката. За декілька миттєвостей СК Дніпро-1 залишився догравати вдев'ятьох – Горін вдарив рукою в обличчя суперника під час верхової боротьби, за що отримав другого "гірчичника".

У результаті СК Дніпро-1 попрощався з єврокубками, а Спартак Трнава продовжив виступи у Лізі конференцій.