Перше липня 2012 року. Київ. НСК Олімпійський. Іспанія громить італійців 4:0 і вдруге поспіль виграє чемпіонат Європи. Двома роками раніше "Фурія" тріумфувала ще й на Мундіалі в ПАР. Усі ці трофеї разом зі своєю збірною здобував Серхіо Рамос. Та найважливіше досягнення 2012 року, та й усього життя, чекало на ватажка Реала вже після тріумфального повернення з України.

У вересні 2012-го Рамос закрутив роман з Пілар Рубіо. Зірковою іспанською журналісткою і актрисою. У 2007-му красуню визнавали найкращою репортеркою країни. А у 2008-му і 2009-му журнал FHM назвав Рубіо "Найсексуальнішою жінкою планети". Стосунки розпочалися на благодійному заході: журналістка першою підійшла до футболіста і попросила подарунок – форму Реала. Рамос не мав жодного шансу встояти.

Багато талантів однієї красуні

У ті часи Пілар була на піку популярності, її кар’єра блискавично злетіла вгору. Усе завдяки щоденному телевізійному шоу "Sé lo que hicisteis..." ("Я знаю, що ти зробив…"). Воно мало цілу армію відданих прихильників. Рубіо працювала головним штатним репортером. Красуня їздила на різноманітні заходи та брала інтерв’ю у селебретіс Іспанії та не лише. Зокрема, і в майбутнього чоловіка Серхіо Рамоса.

Головною родзинкою дівчини була грайлива манера ведення бесіди: вона часто прикидалася наївною – така собі "свята простота". Також Рубіо працювала у прямому ефірі в студії. Вдавалося класно, дуже переконливо. Відірвати погляд – нереально.

Не дивно, навіть логічно, що Пілар отримала пропозицію зіграти у справжньому серіалі. Красуня втілила одну з головних жіночих ролей в іспанському багатосерійному фільмі "Пірати". Грала дуже пристрасно. Певний час цей серіал навіть мав непогані рейтинги, але доволі швидко інтерес до нього згас, тому на екрани вийшло лише 8 епізодів.

Підкорення норовливого

Тож пара Рамоса і Рубіо відразу стала однією з найпопулярніших в країні. За ними пильно стежили і папараці, і прихильники обох зірок.

Різниця у віці – Серхіо на 8 років молодший за Пілар – проблемою не була. А от впертий характер футболіста на деякий час навіть розвалив одну з найкрасивіших і найвідоміших пар Європи. Рамос вимагав, аби Рубіо покинула роботу. Грошей зірки Реала, звісно, сповна вистачало, щоб забезпечити усім і себе, і Пілар, і всіх навколо. Але журналістка не хотіла залишати улюблену справу.

Тим паче, на той час Рубіо знялася у кількох телевізійних проектах, які подарували їй справжню славу. Фотосесії для глянцевих журналів, репортерська та акторська діяльність, а також рекламні контракти відразу з кількома великими брендами – фінансову імперію Пілар, звісно, й близько не можна порівняти із заробіткам Рамоса, але на хліб з маслом їй точно вистачало.

Футболіст чомусь демонстрував надзвичайну, скажемо м'яко, консервативність і впертість. Він наполягав. Тому не залишив журналістці вибору: Пілар пішла від Рамоса… Ненадовго.

Врешті кохання перемогло. Любов перевиховала норовливого спортсмена. Він погодився, щоб Рубіо продовжила кар’єру. Пішли на компроміс: телебачення, реклама і кіно – ОК. Оголені фотосесії для глянцевих журналів – не бажано. Хоча, звісно, красуня все ж інколи тішить своїх підписників у соціальних мережах.

Ідеальна сім'я

З того часу Серхіо і Пілар "годують" пресу лише позитивними новинами з власного життя. У них народилося уже четверо дітей! Усі – сини. Після того, як на світі з’явився третій малюк, Алехандро, пара зіграла розкішне весілля в Севільї.

За цікавим збігом обставин, ця щаслива подія в житті Рамоса і Рубіо сталася також після великого тріумфу Серхіо на НСК Олімпійський.

Нагадаємо: за 6 років до того Рамос допоміг Іспанії виграти Євро-2012, після чого пара почала зустрічатися. А одружилися вони за півтора місяця після тріумфу Реала у Лізі чемпіонів-2018. У фіналі, який приймав Київ, королівський клуб обіграв Ліверпуль з рахунком 3:1. Серхіо був капітаном мадридців. У столиці України він здобув четвертий у кар’єрі Кубок чемпіонів.

Влітку минулого року Рамос на правах вільного агента перебрався до ПСЖ. Він проміняв столицю Іспанії на столицю Франції. Але це ніяк не вплинуло на його стосунки з коханою. Зараз їхня сім’я міцна, як оборона збірної Іспанії при Рамосі. Після вже згаданої сварки і розриву стосунків, пара більше не тішить іспанські таблоїди навіть натяками на зради, бійки чи бодай серйозні конфлікти.

Доки Серхіо намагається освоїтись в Парижі, Пілар продовжує рекламувати різноманітні бренди та регулярно з’являтися на телебаченні. Схоже, вони живуть в коханні й злагоді, виховуючи чотирьох чудових синів. Рамос і Рубіо знаходять час і на сім'ю, і на улюблену справу. Для Пілар бути дружиною футболіста – це найважливіша частина життя, але точно не професія чи, тим паче, покликання.