АПЛ. Тур 3

Шеффілд Юнайтед – Манчестер Юнайтед – 1:2

Голи: Богл, 85 – Холанд, 63, Родрі, 89

Нереалізований пенальті: Холанд, 37

Ман Сіті у перших двох турах розібрався з Бернлі (3:0) та Ньюкаслом (1:0). А ось Шеффілд невдало розпочав сезон, програвши Крістал Пелас (0:1) та Ноттінгему Форест (1:2).

У першому таймі "містяни" 83% часу володіли мʼячем та мали чимало хороших моментів, щоб забити. Варто відзначити удар Альвареса, але голкіпер зіграв надійно. Зірковий нападник Ман Сіті Холанд був активним, але його постріли ніяк не долітали до цілі. Зокрема норвежець отримав шанс відзначитися з пенальті після того, як Іган зіграв рукою у власному штрафному. Проте Холанд влучив у праву стійку.

Вже по перерві Ерлінгу вдалося виправити свою помилку. Гріліш навісив з лівого флангу, а Холанд головою переправив мʼяч у ворота. Макберні був близький до того, щоб відновити паритет. Нападник з близької відстані головою пробив по воротах – мʼяч пролетів повз. Під завісу тайму гостям все ж вдалося зрівняти шанси. Вокер помилився та фактично подарував мʼяч суперникам. Богл зорієнтувався й пробив у дальній кут.

Це розізлило підопічних Гвардіоли, тому вони кинули усі сили вперед. Родрі знайшов вільний простір та після передачі Фодена красиво вистрілив прямісінько у ворота. Ман Сіті очолює турнірну таблицю з 9 балами, а Шеффілд Юнайтед на 17 сходинці з нулем.