Український вінгер Михайло Мудрик не міг допомогти своїй команді у матчі з новачком АПЛ через травму, якої зазнав на тренуванні.

Втім це не єдина втрата лондонців, загалом у лазареті команди – 10 гравців. Крім Мудрика, серед них опинився і Керні Чуквуемека, який також міг зіграти справа у атаці. На щастя, схема Почеттіно (3 - 4 - 2 - 1) дозволяла замінити вінгерів хавбеком Енцо Фернандесом.

Кадрові проблеми не завадили Челсі впевнено здобути першу перемогу в сезоні та загалом першу під керівництвом Маурісіо Почеттіно, ще й розгромну. Першим тайм запам'ятався тотальною перевагою господарів у володінні м'ячем – 70:30. Гол не забарився. Стерлінг відкрив рахунок на 17-й хвилині, хоча перед тим мав ще один блискучий момент.

Рахім не забивав з травня цього року, коли відвантажив два голи у ворота Ноттінгема. У цьому поєдинку нападнику знову вдалося оформити дубль, але вже по перерві. Мало Гюсто двічі асистував. Статистика лише підтверджувала домінування Челсі в другому таймі – 6 ударів у площину воріт проти одного та 1.61 xG проти 0.35. Зрештою, господарі забили й втретє. На 75-й хвилині відзначився Ніколя Джексон.

Отже, Челсі здобув 4 очки та йде 8-м у турнірній таблиці. Лутон на дні з нулем, щоправда, у новачка АПЛ є матч в запасі.