Ліга конференцій, плей-офф кваліфікації. Перший матч

Спартак Трнава – СК Дніпро-1 – 1:1

Голи: Осені, 55 – Піхальонок (пен), 67

Вилучення: Сарапій, 5, Когут 89

За кілька днів до поєдинку наставник СК Дніпро-1 Олександр Кучер несподівано подав у відставку. Тому футболісти вийшли на поле під керівництвом Валерія Городова, який тимчасово виконує обовʼязки головного тренера.

Для української команди все пішло не по плану ще на старті поєдинку. На 5 хвилині Сарапій відверто схопив за футболку Джурічіча, який виходив на побачення з голкіпером. Арбітр після перегляду VAR показав порушнику червону картку.

Дніпряни у меншості не змогли завдати жодного удару в площину воріт. Натомість Кінарейкіну довелося рятувати свою команду після небезпечних ударів футболістів Спартака. Воротар виконав 6 успішних сейвів. Зокрема парирував постріли Джурічіча та Прохазки.

По перерві Осені запустив гармату з-за меж штрафного і мʼяч від поперечки залетів у ворота СК Дніпро-1. За кілька миттєвостей Гуцуляк побіг до володінь Такача, але Коша у підкаті збив півзахисника у власному штрафному. Арбітр призначив пенальті. Піхальонок впевнено реалізував 11-метровий та відновив паритет.

На останніх хвилинах основного часу Когут влетів у ногу Коштрні та отримав другу жовту та був вилучений з поля. Гостям так і не вдалося вийти вперед. Матч-відповідь відбудеться 31 серпня о 21:00 за київським часом.