Барселона за підтримки 75-и тисяч фанів активно побігла в атаку, і вже на 5-й хвилині Педрі міг відкривати рахунок. Найкращий молодий гравець Європи-2021 вистрелив над поперечкою з меж штрафного. Каталонці більше контролювали м'яч, проте на чужій половині поля підопічним Хаві бракувало ідей: стерильний контроль, слабка гра півзахисту і атакувального тріденте Ферран-Обамеянг-Траоре.

В середині першого тайму Ферран втратив розкішну нагоду, пробивши вище воріт, а вже за мить Наполі відповів класною контратакою. 8 гравців Барси дозволили Зєлінскі двічі розстріляти тер Штегена з близької відстані. Після добивання поляка у німецького кіпера не було шансів. До перерви "кулес" відігратися не зуміли – 0:1.

У другому таймі Наполі притиснувся до власних воріт, Барса володіла ігровою і територіальною перевагою, але забити каталонцям вдалося після дуже суперечливого пенальті. Жуан Жезус пальцями зачепив сферу після прострілу Траоре, а румунський рефері Іштван Ковач, переглянувши відеоповтор, вказав на "позначку". Ферран Торрес холоднокровно реалізував скандальний одинадцятиметровий.

В кінці матчу Барса зіпсувала щонайменше три стовідсоткові моменти. Спочатку Фрерран після передачі Педрі п'ятою пробив по горобцях, а згодом Люк де Йонг ударом ножицями зовсім трішки не поцілив у рамку. Зрештою той же Торрес з вбивчої позиції знову влупив на трибуни. 1:1 – результативна нічия у прекрасному матчі рівня ЛЧ.