АПЛ. Другий тур

Крістал Пелас – Арсенал – 0:1

Гол: Едегор, 54 (п)

"Каноніри" у першому турі взяли гору над Ноттінгемом (2:1). А Крістал Пелас здобув мінімальну перемогу над Шеффілдом (1:0).

У заявку Арсенала нарешті потрапив Олександр Зінченко, який встиг відновитися після травми. Однак цей матч український захисник розпочав на лаві запасних.

У першому таймі два найнебезпечніші моменти біля воріт господарів створив Нкетіа. У першому епізоді він цілився у нижній кут, але потрапив у стійку. Згодом Райс вирізав передачу на Едварда, той вирвавшись з-за спин оборонців суперника намагався перекинути Джонстона, який кинувся навперейми. Але цього разу м'яч пролетів над поперечкою.

Рахунок вдалося відкрити аж по перерві. Джонстон привіз пенальті у свої ворота, сфоливши на Нкетії. Вирок холоднокровно виконав Едегор, розвівши голкіпера і м'яч по різних кутах.

На 67-й хвилині підопічні Артети залишилися у меншості – другого "гірчичника" заробив Томіясу, притримавши за футболку Джордана Аю. Та попри цю прикрість, "каноніри" довели матч до переможного завершення. У наступному турі вони зустрінуться з Фулхемом. До слова, Зінченко з'явився на полі на 89-й хвилині.