Нагадаємо, кілька місяців тому Грінвуд опинився в центрі скандалу. Його дівчина Гаррієт Робсон звинуватила футболіста у зґвалтуванні. МЮ відсторонив Мейсона від тренувань, а сам гравець опинився на лаві підсудних. Однак згодом звинувачення з Грінвуда зняли, він примирився з Гаррієт та запропонував їй створити сім'ю. Нещодавно у пари народилася донька.

Тепер клуб на офіційному сайті оголосив вердикт нападникові:"Манчестер Юнайтед завершив внутрішнє розслідування звинувачень проти Мейсона Грінвуда. Ми враховували побажання, права та точку зору ймовірної жертви, а також стандарти та цінності клубу, і намагалися зібрати якомога більше інформації та контексту.

На підставі наявних у нас доказів ми дійшли висновку, що опублікований в інтернеті матеріал не надає повної картини та що Мейсон не вчиняв злочинів, у яких його спочатку звинувачували. Проте, як сьогодні публічно визнає Мейсон, він припустився помилок, за які несе відповідальність.

Усі учасники, включаючи Мейсона, визнають труднощі, пов’язані з відновленням його кар’єри в Манчестер Юнайтед. Тому ми взаємно погодили, що для нього було б найбільш доцільно зробити це поза "Олд Траффорд", і тепер ми будемо працювати з Мейсоном, щоб досягти цього результату".