Прімера. Другий тур

Альмерія – Реал Мадрид – 1:3

Голи: Аррібас, 3 – Беллінгем, 19, 60, Вінісіус, 73

Андрій Лунін після "сухої" дуелі з Атлетіком (2:0) вдруге потрапив до стартового складу мадридців, тоді як орендований у Челсі Кепа Аррісабалага провів матч на лавці для запасних.

Господарі несподівано відкрили рахунок на 3-й хвилині. Робертоне протягнув м'яч флангом та навісив в район 11-метрової позначки, куди забігав Аррібас. Тоні Кроос не встиг за молодшим хавбеком та дозволив йому пробити головою менш ніж за 10 метрів від воріт – Лунін не врятував.

Ближче до екватора тайму Реал скоротив відставання. Не обійшлося без фарту. Беллінгем невдало прийняв скидання від Вальверде, однак м'яч зрикошетив від суперника ідеально під удар новачку. По перерві Джуд оформив дубль завдяки розкішній подачі від того ж таки Крооса. У активі англійця три голи у двох матчах Прімери. На 73-й Вінісіус закрив питання щодо переможця – 3:1.

Лунін потрапив у топ-3 найкращих гравців матчу після Беллінгема і Вінісіуса за версіями порталів WhoScored та SofaScore з оцінками 7,7 та 8,2 відповідно. В активі Андрія 7 сейвів, 1 перехоплений навіс та 0.99 очікуваних голів, які він не дозволив забити.

У такий спосіб, Реал здобув максимум (6) очок після двох турів та лідирує в Ла Лізі, випередивши Валенсію завдяки кращій різниці м'ячів. Альмерія – на дні з нулем.