Англійська Прем'єр-ліга. Другий тур

Ліверпуль – Борнмут – 3:1

Голи: Діас, 28, Салах, 36, Жота, 62 – Семеньо, 3

Вилучення: Мак Аллістер, 58

Вулверхемптон – Брайтон – 1:4

Голи: Хван, 61 – Мітома, 15, Еступіньян, 46, Марч, 51, 55

Вилучення: Нуньєс, 90+5

Фулхем – Брентфорд – 0:3

Голи: Вісса, 44, Мбеумо, 66 (пенальті), 90+3

Вилучення: Тім Рім, 66

Борнмут не створив сенсацію у поєдинку з Ліверпулем. Ілля Забарний вийшов у стартовому складі "вишеньок". Вже на 3-й хвилині гості несподівано відкрили рахунок зусиллями Семеньо. Втім "Червоні" ще до свистка на перерву встигли відігратися.

Спершу Жота у штрафному класно скинув під удар Діасу – передачу не змогли заблокувати ані Забарний, ані його партнер. На 36-й хвилині Салах вивів господарів вперед. Вінгер не реалізував пенальті, але опинився першим на добиванні. Цей гол став 187-м для Мохамеда у футболці мерсисайдців, у такий спосіб, він обійшов за цим показником легенду клубу Стівена Джеррарда (186).

Вилучення Мак Аллістера могло допомогти Борнмуту в більшості бодай врятувати нічию, однак Жота третім голом закрив питання щодо переможця.

Брайтон розгромно переграв Вулверхемптон. У першій половині голом відзначився лише Мітома, а по перерві підопічні Роберто Де Дзербі настріляли ще 3 м'ячі у ворота суперників. Еступіньян відзначився одразу по перерві, тоді як Марч оформив дубль з 51-ї по 55-ту. Під завісу матчу "вовки" ще й залишились в меншості.

Брентфорд здолав Фулхем. Ярмолюк провів увесь матч на лавці, втім "бджоли" й без українця впевнено розібрались з найстарішим кубом Лондона. Вісса відкрив рахунок під завісу першого тайму. По перерві Тім Рім порушив правила у власному штрафному, за що отримав другу жовту й покинув поле. Мбеумо реалізував 11-метровий, а на останніх хвилинах компенсованого часу встиг довершити дубль – 3:0.