"Це шанс для кожного – за гроші реалізувати свою дитячу мрію, пройти тернистий шлях від ноунейма для широкого загалу до всеукраїнської медійної слави та, можливо, навіть дебютувати на рівні Української Прем‘єр-ліги.

Ми вирішили спробувати ще один унікальний і, сподіваюся, цікавий проєкт. Провести конкурс і за його підсумком взяти в команду ще одного футболіста. Це може бути будь-яка людина. Необов‘язково професіонал.

Відбір буде у вигляді аукціону. Тому перший критерій – фінансовий. Допоможи клубу, а ми допоможемо людині реалізувати мрію і стати професіональним футболістом. Тренувалися з командою, потрапити до заявки на сезон і, можливо, навіть дебютувати в УПЛ.

Відбір ми хочемо провести максимально швидко, упродовж найближчих двох тижнів. Вторговані з аукціону гроші клуб спрямує на дитячу академію та спортивну інфраструктуру. Є космічний туризм, коли за гроші можна злітати у космос. Ми пропонуємо футбольний туризм - стати професіональним футболістом.

Попередньо, умови будуть такі. Стартова ціна аукціону - 500 тисяч гривень. Далі ставка може зростати. Але за цю суму можна принаймні спробувати стати професіональним футболістом. Також буде реєстраційний внесок. На рівні 50 тисяч гривень. Ці гроші підуть до благодійного фонду Veres Future", – цитує президента Вереса Івана Надєїна офіційний сайт клубу.