Українська Прем'єр-ліга. 3 тур

Колос – Верес – 2:0

Голи: Безбородько, 25, Оріховський (пен), 71

Полісся – Рух – 0:1

Голи: Квасниця, 90

Колос розпочав нинішній сезон "сухою" нічиєю з Оболонню та перемогою в матчі з Чорноморцем (2:0), а от Верес стартував нічиєю з Шахтарем (1:1) і поразкою від Полісся (0:2). Житомирський клуб, окрім перемоги над рівнянами, отримав поразку від СК Дніпро-1 (1:2). Натомість Рух розгромно здолав Ворскулу з рахунком 4:1 та несподівано обіграв Зорю (2:1).

У першому таймі Колос володів перевагою у контролі м'яча та створював небезпечні моменти. Згодом ковалівському клубу вдалося розмочити рахунок: Безбородько з центру карного майданчика пробив головою в кут воріт. Згодом рівняни відповіли контратакою, однак Бондаренко заблокував удар.

По перерві Верес створив небезпеку біля воріт Колоса, однак без успіху. На 71-й хвилині гри Оріховський реалізував пенальті та подвоїв перевагу клубу з Ковалівки. Рахунок протримався до кінця гри.

У іншому матчі зустрілися Полісся та Рух. На старті поєдинку господарі створили декілька моментів, та забити гол так і не вдалося. Команди по черзі атакували, але до карних не доходили. З нулями на табло суперники відправилися на перерву.

У другому таймі клуби знову обмінялися небезпечними моментами, які не обвінчалися успіхом. Під завісу гри Рух несподівано визначив долю матчу: Квасниця після подачі з лівого флангу Климчука пробив у кут воріт. Гол поставив крапку в поєдинку.

У підсумку Колос розташувався на другому місці турнірної таблиці, а верес на 12. Рух очолив список, а Полісся посіло 10-те місце.