"Була дуже складна гра. Я вчора говорив, що ми зустрічаємося з хорошим суперником, у складі якого грають досвідчені, дорослі футболісти, у них за спиною багато матчів і у Бундеслізі, і в АПЛ, і в Ла Лізі, також у них є бразильці. У цьому плані відчувалася їхня перевага в досвіді. Але ми зіграли достойно і, вважаю, перемогли заслужено.

Хочу подякувати уболівальникам, хоча ми грали на нейтральному полі, відчували підтримку місцевої публіки та українців, які були на трибунах. Ви нам допомогли у сьогоднішньому матчі, тепер усіх запрошуємо на наступну гру із турецьким Бешикташем, щоб допомогти нам.

Давно не було у моїй тренерській кар’єрі екстра-таймів та серії пенальті, мабуть, минулого разу – коли ще працював у Шахтарі та грав з Динамо. Емоції позитивні, добре, що усе добре закінчилося. Допоміг мій великий досвід, я пройшов багато чого у футболі.

Ви бачили, які банери вивісили грецькі уболівальники під час першого матчу? Вони були спрямовані проти України. Я не міг зупинити наших гравців. Я не підтримую цього і прошу вибачення, але ви повинні розуміти наших футболістів. Тому що вони бачили банери фанатів Аріса проти України, проти військових. Я, звичайно, не можу погодитися з деякими жестами. Сподіваюся, такого більше не повториться у майбутньому. Я сам не очікував такого. Але реакція наших гравців стала наслідком того, як поводилися фанати Аріса", – цитує Луческу офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, у першому матчі Динамо проти Аріса (0:1) грецькі фанати вивісили на трибуні банери з написами "Розгроміть нацистів Азова" та "Вибийте нацистів з футболу".