Нагадаємо, кияни пройшли Аріс в третьому кваліфікаційному раунді ЛК у серії післяматчевих пенальті, і тепер зустрінуться з Бешикташем. Після фінального свистка на полі трапилася сутичка між футболістами Динамо з однієї сторони і гравцями Аріса та їхніми фанами з другої.

Ворота киян Георгій Бущан підбіг до гостьового сектору і потролив вболівальників суперника, які минулого тижня вивісили ганебний банер із закликом знищити легендарний український полк Азов. Зав'язалася шарпанина, внаслідок якої суддя показав жовті картки Бущану, Дубінчаку та одному із гравців Аріса.

Післяматчева прес-конференція теж не минула без зашкварів від грецької сторони. "Тамтешні журналісти провокували. Мовляв, їм не сподобалось, що гравці Динамо встали на захист героїв Азову та передали привіт фанам Арісу після перемоги.

Ще більше їм не сподобалась фраза "Азов – герої України", після чого прес-конференція була завершена. Якщо деякі з них підтримують позицію грецьких фанів – то дорога їм за кораблем. І хорошої подорожі додому. Більше додати нічого", – написав у Facebook прес-аташе Динамо Андрій Шахов-молодший.

Також "біло-сині" опублікували у своїх соцмережах зображення з написом "Азов – герої України".