Ліга конференцій, кваліфікація. Раунд 3

Динамо – Аріс – 2:1 (по пенальті – 6:5) (перший матч – 0:1)

Голи: Волошин, 45, Караваєв, 85 – Джурасек, 39

Вилучення: Павічіч, 106

Перша зустріч команд завершилася мінімальною перемогою грецького колективу з рахунком 1:0. Тому Динамо необхідно було у матчі-відповіді діяти активно, щоб відігратися.

Проте у першому таймі підопічні Луческу показали далеко не найкращий футбол. Кияни намагалися щось створювати, але справді небезпечних моментів було дуже мало. На 39 хвилині футболісти Аріса рознесли захист Динамо та розмочили рахунок. Екс-гравець Шахтаря та СК Дніпро-1 Джурасек з близької відстані розстріляв ворота суперника. Динамо не залишило цей гол без відповіді. Сидорчук навісив у штрафний майданчик, куди забіг Волошин і головою перекинув через голкіпера.

По перерві Шапаренко спробував пробити з дальньої відстані, але Хутесіотіс спокійно забрав мʼяч до рук. Карлссон був близький до того, щоб засмутити українську команду, але не встиг підставити ногу і замкнути простріл з флангу. Луческу випустив на поле Шапаренка, Тимчика, Андрієвського і Бражка в надії освіжити гру своєї команди та додати гостроти.

Буяльський опинився на ударній позиції та вистрілив по центру – голкіпер зреагував. За кілька миттєвостей він міг записати у свій актив асист, але Волошин не влучив по мʼячу, перебуваючи у воротарському майданчику. Під завісу матчу Динамо зрівняло шанси у боротьбі за путівку у наступний тур. Андрієвський з центру поля запустив мʼяч у штрафний, куди залетів Караваєв і поцілив у дальній кут. Дячук змусив фанатів киян понервуватися, ледь не зрізавши у власні ворота. Пощастило, що мʼяч пролетів на кілька сантиметрів лівіше.

Арбітр перевів матч в овертайми. Аріс залишився у меншості після вилучення Павічіча, який отримав другу жовту. Грекам це не завадило створювати моменти. Бущану довелося рятувати свою команду після удару Лейсманна. На команди чекала серія пенальті. Перемогу здобуло Динамо – 6:5. Бущан зміг парирувати один 11-метровий. Після завершення матчу між командами сталася сутичка, але арбітру вдалося вгамувати емоції.