– Чи відчуваєте ви тиск з боку керівництва клубу?

– Ви, преса, завжди хочете бути попереду потягу, любите ставити запитання, які вам зручні. Але при цьому багато чого не знаєте. Не знаєте, який у мене контракт, які в мене домовленості із президентом клубу.

Так, тиск є, звісно. Але не варто забувати, що наша команда з великою кількістю вихованців у складі майже не має легіонерів. Наша молодь потребує адаптації, досвіду, а це відбувається лише через матчі. Я готовий до тиску. У будь-яких умовах готуємось до майбутніх матчів.

До речі, погляньте на приклад іншої грецької команди – Панатінаїкоса, який пройшов Марсель у кваліфікації Ліги чемпіонів. У складі цієї команди майже немає греків, але є легіонери з різних країн із великим міжнародним досвідом. Нам треба бути дуже організованими та грати з великим ентузіазмом. Тоді зможемо виявитися кращими за команди з досвідченішими футболістами, – наводить слова Луческу Dynamo.kiev.ua.

Нагадаємо, раніше Telegram-канал Динамо Київ Inside повідомляв, що румунський фахівець піде з клубу в разі невиходу команди до групового етапу Ліги конференцій.

"Біло-сині" поступилися Арісу в першому поєдинку третього кваліфікаційного раунду ЛК (0:1). Матч-відповідь відбудеться 17 серпня, початок – о 20:00. Динамо прийматиме грецький клуб у румунському Бухаресті.