Наприкінці липня хавбек перебрався на Близький Схід з Ліверпуля за 40 мільйонів фунтів стерлінгів. Крім Фабінью клуб підписав також Каріма Бензема та Н'голо Канте.

14-го серпня бразильський півзахисник переможно дебютував за Аль-Іттіхад у матчі чемпіонату Саудівської Аравії проти Аль-Раїда (3:0). Фабінью не відзначився забитими голами чи асистами, однак провів на полі 89 хвилин та неабияк потішив принаймні одного вболівальника.

Після матчу фанат підійшов до гравця та подарував йому прямісінько зі своєї руки годинник від відомого швейцарського виробника Rolex. Фабінью миттєво впустив коштовний презент на підлогу, але показав, що з ним все гаразд. За найменшими оцінками цей годинник може коштувати понад 63 тисячі фунтів стерлінгів, або ж близько 3 мільйонів гривень.

Додамо, контракт бразильця з Аль-Іттіхадом розрахований до 2026 року. За кожен сезон у футболці саудівського клубу він зароблятиме 36,4 млн фунтів, і це без врахування подібних сюрпризів. У Ліверпулі півзахисник отримував одну з найвищих зарплат в команді, втім це було майже вчетверо менше ніж на Близькому Сході.