"З того, що я знаю: у Дмитра Мацапури важке пошкодження. Там прямо максимально неприємний букет: "хрести", меніск та хрящі. Зараз є ймовірність, що хлопцю знадобиться друга повторна операція.

Олегу Данченку потрібно робити тест і дуже обережно підводити його до навантажень після процедури на серці. Це теж ситуація, яка зараз не вирішиться.

За моєю інформацією, у Івана Головкіна проблеми з литковим м’язом. Чому його немає в заявці – це питання для мене, тому що ця людина придбалася для підсилення команди.

У Максима Сміяна є певні нюанси зі здоров’ям, але глобально на нього не розраховують. Хоча ця людина грала у ван Леувена в перших матчах єврокубків", – сказав Співаковський у програмі на YouTube-каналі "ТаТоТаке".

До слова, новоспечений головний тренер Зорі Ненад Лалатовіч заявляв, що за всю свою кар’єру не бачив такої кількості травмованих гравців. Луганська команда у минулому сезоні фінішувала третьою в УПЛ, тож у єврокубках здобула право зіграти у плей-офф раунді кваліфікації Ліги Європи.