На початку липня стало відомо, що Ікарді близький до укладення повноцінної угоди з турецьким грандом. ПСЖ був готовий продати Галатасараю нападника за 10 мільйонів євро.

Однак сімейні обставини різко змінили плани Мауро. Як повідомляє видання Marca, форвард готовий повернутися в Аргентину, щоб більше часу проводити зі своєю дружиною Вандою Нарою. Тобто шукає можливості пограти в оренді на батьківщині. Одним із варіантів, які він розглядає, є тамтешній Ньюеллс.

Нагадаємо, нещодавно лікарі запідозрили, що обраниця футболіста хвора на лейкемію. Ванда розповіла, що пройшла планові щорічні обстеження, але результати виявилися неідеальними. Однак медики ще не впевнені у своєму діагнозі на 100%. Наразі жінка здає додаткові аналізи. Їй може знадобитися тривале лікування.

Мауро і Ванда побралися у 2014 році. Торік вони на деякий час розривали стосунки, однак врешті возз'єдналися. Блогерка виховує двох доньок від Ікарді і трьох синів від попереднього шлюбу.

До слова, у минулому сезоні аргентинський форвард провів за Галатасарай 28 матчів, у яких відзначився 25 голами і 8 асистами.