Гзіра та Гленторан зустрічалися в рамках кваліфікації Ліги конференцій. У матчі-відповіді команди подарували справжнє шоу вболівальникам. У післяматчевій серії пенальті колективи пробили 28 одинадцятиметрових ударів, точними з яких виявились перші 27.

Це новий рекорд за кількістю реалізованих пенальті у єврокубках. Попередній був повторений два роки тому, у фіналі Ліги Європи сезону-2020/2021, коли Вільяреал виграв серію у МЮ із рахунком 11:10, а команди реалізували 21 пенальті відповідно. А раніше, 1993-го року, з таким же рахунком Сконто у серії післяматчевих 11-метрових обіграв словенську Олімпію.

Воротар Гзіри Девід Кассар таки впорався з ударом Леона Бойда та допоміг своєму клубу втретє в історії подолати перший кваліфікаційний раунд єврокубків.

Зауважимо, що за загальною кількістю післяматчевих пенальті рекордним для турнірів УЄФА залишається півфінал молодіжного Євро-2007 Англія – Нідерланди (32 удари). А рекордною грою в історії футболу за кількістю післяматчевих 11-метрових є поєдинок першого раунду Кубка Намібії Пелас – Сівікс, у якій команди пробили 48 пенальті.