МЮ оголосив на своєму офіційному сайті про підписання контракту з голкіпером Андре Онана. Угода з камерунцем розрахована до 2028 року з опцією продовження ще на рік. МЮ заплатив за цей трансфер 43,8 мільйона фунтів стерлінгів. Ще 3,4 млн фунтів Інтер зможе отримати у вигляді бонусів.

"Приєднатися до Манчестер Юнайтед – це неймовірна честь, і я наполегливо працював усе своє життя, щоб дійти до цього моменту, долаючи багато перешкод на цьому шляху. Вийти на Олд Траффорд, щоб захищати наші ворота та зробити внесок у команду, стане ще одним чудовим досвідом. Це початок нової подорожі для мене з новими товаришами по команді та новими амбіціями, за які треба боротися.

Манчестер Юнайтед має довгу історію неймовірних воротарів, і я тепер віддам усе, щоб створити власну спадщину в найближчі роки. Я схвильований можливістю знову працювати з Еріком тен Хегом. Я сповнений рішучості досягти успіху в цьому великому футбольному клубі", – сказав Онана після укладання договору.

Рік тому Інтер підписав Андре вільним агентом. Загалом камерунець провів за "нерадзуррі" 41 матч, в якому пропустив 36 голів та 19 разів зберіг ворота "сухими".

Інтер також шукатиме новий дует воротарів, оскільки раніше відпустив ще й Саміра Хандановіча. ЗМІ повідомляли, що міланський клуб зацікавлений у послугах Анатолія Трубіна, а Даріо Срна уже навіть відправився на перемовини з керівництвом.