Товариський поєдинок

СК Дніпро-1 – Кривбас – 2:2

Голи: Третьяков, 19, Довбик, 30 – Дебелко, 41, Горбунов, 90 (а)

Підопічні Олександра Кучера зустрічалися з Кривбасом у останньому турі УПЛ минулого сезону. Тоді дніпряни здобули мінімальну перемогу – 1:0.

На старті поєдинку Дібанго грубо наступив на ногу Гуцуляка шипами. Хавбек СК Дніпро-1 не зміг продовжити матч. Прикра травма всього за тиждень до гри проти Панатінаїкоса в кваліфікації ЛЧ.

Невдовзі віце-чемпіони України вийшли вперед. Понєдєльнік обрізався на підходах до штрафного СК Дніпро-1, подарунком миттєво скористався Третьяков, який впритул розстріляв ворота Кривбаса. Невдовзі господарі подвоїли перевагу. Рубчинський вивів Довбика на ударну позицію в карній зоні суперника, і головний бомбардир дніпрян оформив дубль.

Втім, до перерви команді Вернидуба вдалося відквитати один гол. Волинець у своєму дебютному матчі грубо помилився та віддав м'яч на Хомченовського, той відпасував на Дебелка, а форвард скоротив відставання – 2:1.

Наприкінці другого тайму криворізький клуб мав блискучу нагоду відновити статус-кво. Понєдєльнік на межі штрафного проштовхнув м'яч на Хобленка, але той не зумів переграти воротаря віч-на-віч. Однак на останній хвилині основного часу перемогу з-під носа власної команди поцупив Горбунов, головою зрізавши м'яч у свої ворота – 2:2.

Нагадаємо, новий сезон УПЛ стартує вже 29 липня. Підопічні Кучера в першому турі на виїзді зіграють з Ворсклою, а Кривбас з Олександрією.