Матч, як і онлайн-трансляція Спортінг – Манчестер Сіті на Спорт24, стартує у вівторок, 15 лютого, о 22:00. Португальці вже стрибнули вище голови, випередивши дортмундську Борусію. Команда Рубена Аморіма фінішувала другою у групі C, Аякс був поза конкуренцією, вигравши усі матчі.

Перед поєдинком проти Манчестер Сіті "леви" влаштували результативну перестрілку з Порту (2:2). Спортінг перебуває на другій позиції у чемпіонаті Португалії, поступаючись тим же "драконам" 6-ма пунктами. Швидше за все, лісабонцям не допоможе в ЛЧ один з ключових гравців – хавбек Педру Гонсалвеш.

"Містяни" нашого Олександра Зінченка – одні з фаворитів турніру. Команда Пепа Гвардіоли виграла свою групу, проте шлях до плей-офф був далеко не ідеальним – гостьові поразки від ПСЖ (0:2) і Лейпцига (1:2). За підсумками групового етапу Сіті потрапив у топ-3 найрезультативніших команд турніру (18 м'ячів). У минулому сезоні британці дісталися фіналу ЛЧ, де поступилися Челсі.

В АПЛ підопічні Гвардіоли взагалі не мають проблем. "Блакитні" впевнено лідирують, не поступаючись 12 матчів поспіль. У крайньому турі Манчестер Сіті розбив Норвіч (4:0).

Зінченко та компанія – безапеляційні фаворити матчу на Жозе Алваладе, вважає букмекерська контора FAVBET. Коефіцієнт на гостьову перемогу "містян" становить 1.32. Натомість, поставивши на Спортінг, можна збільшити виграш у 10 разів.

Тотал більше як 1.5 становить 1.19, тотал менше ніж 1.5 – 4.50. На прохід Манчестер Сіті приймають ставки з коефіцієнтом 1.04, а Спортінга – 14.50.