"Гадаю, на третьому зборі ми гратимемо не по 45 хвилин, а проведемо повноцінні матчі по 90 хвилин. Можливо, команду розділять на дві групи гравців: одна гратиме, наприклад, сьогодні, інша – завтра, і у тих, хто грає сьогодні, тренування не буде, а у тих, хто завтра, буде повноцінне тренування.

До того ж бігова робота зійде нанівець. Будуть просто ігри та тактичні завдання у тренуваннях. Також багато уваги зараз приділяємо комбінаціям в атаці, аби довести їх до автоматизму, і кожен знав, що він має робити у комбінаціях. Їх велика кількість. Усе залежить від маневру того чи іншого футболіста у конкретній ситуації на полі.

Що стосується мотивації, то для нас – це місце в турнірній таблиці, на якому ми зараз, на жаль, перебуваємо. Це не та позиція, на якій ми хочемо бути. Мотивація тут одна, треба усвідомлювати, що нам потрібно наздоганяти та випереджати Шахтар. Ми розуміємо, що суперник може втратити очки тільки в очній зустрічі з нами. За цей шанс будемо чіплятися", – цитує Сидорчука офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, 13-го лютого "біло-сині" відправилися на завершальні збори у Туреччину. Вже у перший день після прибуття Динамо в рамках товариського матчу розгромило сербську Інджию з рахунком 4:0. Наразі кияни посідають 2-гу позицію в турнірній таблиці чемпіонату України, здобувши 45 очків за підсумками 18 турів. Шахтар очолює УПЛ з 47-ма балами в активі.