"Прийшов час сказати "до побачення" рідному клубу! Але тільки "до побачення"... Я народився в Києві, мій тато грав за Динамо Київ, я виховувався на традиціях і любові до цього, без перебільшення, великого клубу, тому в моєму серці назавжди, великими літерами буде викарбувано ім'я Динамо Київ!

Хотів би щиро подякувати усім партнерам по команді та тренерам, з якими я працював протягом цього періоду! А також усьому персоналу клубу, який кожен день допомагав мені на базі та за її межами! Також я безмежно вдячний президенту клубу, за те що він робив для мене протягом усієї кар'єри в Динамо! Окрема подяка нашим вболівальникам, які підтримували нас як у часи перемог, так і у скрутні часи поразок! Ви наша сила!

Але найголовніші слова подяки та низький уклін нашим Захисникам, які боронять нашу країну від сраних орків! Завдячуючи вам зараз ми можемо займатися улюбленою справою! Слава Україні!

P.S. Я назавжди вболівальник київського Динамо", – написав Бойко у своєму Instagram.

Нагадаємо, Денис є вихованцем "біло-синіх", де й розпочав професіональну кар'єру у 2005 році. Раніше з'явилася інформація, що голкіпер вже погодив контракт з Поліссям. Невдовзі сторони поставлять підписи і Бойко приєднається до нового клубу на літніх зборах.