"Я, чесно кажучи, до останнього не вірив, що це може статися. З Йовічевічем я не розмовляв, бо, напевно, йому потрібно це все переосмислити. Впевнений, що для будь-якого тренера таке звільнення – це шок. Минулого року ти планував якийсь проект, тобі обіцяли певні умови, ставили певні завдання.

В принципі, Йовічевіч навіть десь перевиконав завдання, але він звільнений. Я читав дуже багато подяк, багато теплих слів про Йовічевіча було сказано футболістами, функціонерами. Але я одного не почув – а за що звільнили? За що звільнили тренера, який в екстремальних умовах виграв чемпіонат, який створив команду, яка грала в Лізі чемпіонів, вийшла у весняну стадію Ліги Європи і пройшла Ренн?

Я би хотів почути офіційний коментар директора з футболу, чи генерального директора. За що звільнили? Чим незадоволені? Дайте відповідь. Що сталося?

Особисто в мене пояснення лише одне – виграла партія Палкіна. У Шахтарі все-таки існує конфлікт між генеральним директором та директором з футболу. Можливо, це амбіції, чи якісь фінансові моменти, але цей конфлікт існує, бо інакше пояснити звільнення головного тренера, який дав результат і при якому футболісти прогресували, я не можу", – зазначив Циганик у програмі "Циганик Live".

Нагадаємо, напередодні Шахтар оголосив про припинення співпраці з Ігорем Йовічевічем. На його місце клуб призначив екс-наставника Зорі Патріка ван Леувена.