"Ключовим у рішенні приєднатися до Шахтаря стало те, що багато людей казали мені: "Цей клуб у твоїй крові". У мене дуже гарний зв'язок із Шахтарем.

Це було одним з моїх найкращих рішень – залишити Нідерланди і переїхати в Україну, щоб працювати в донецькому Шахтарі, брати участь у зростанні клубу в той час, коли є багато амбіцій, багато можливостей ставати провідною європейською командою. Було дуже приємно повернутися. І коли з'являється така можливість, то це не той випадок, над яким ти багато розмірковуєш.

Минулого року я працював в іншому українському клубі і можу зауважити, що країна стала більш патріотичною в такий важкий час. Я бачу, як люди підтримують одне одного не тільки в межах клубу, а й просто на вулицях. Тому вважаю, що нашим уболівальникам треба продовжувати вірити в позитивну розв'язку і за допомогою Шахтаря отримувати задоволення від команди та розвитку клубу в цей складний період", – цитує ван Леувена офіційний сайт "гірників".

Нагадаємо, у минулому сезоні 53-річний нідерландець разом із Зорею взяв бронзові медалі УПЛ. Напередодні ван Леувен приєднався до Шахтаря, з яким підписав контракт до 30 червня 2025 року.