"Нам цікавий Лєднєв і ще багато хто. Інше питання, чи зможемо у фінансовому плані дозволили собі запросити того чи іншого гравця? Якщо це складеться, я буду тільки радий. Справа ще в тому, що не тільки Ворскла хоче посилитися. На гарних футболістів претендує половина клубів УПЛ. І у них теж різні можливості. Будемо намагатися та боротися.

Якщо у нас буде можливість запросити гравців кращих, ніж у нас зараз, то обов’язково будемо це робити. Завжди хочеться придбати одного захисника, одного півзахисника та одного нападника. Думаю, що Рікардо Лопес не залишиться. Це вже дорослий футболіст, йому важко бути тут без сім’ї, ракети літають. Він начебто й розуміє і хоче грати, проте сумує.

У нього шуруп у коліні, який завжди заважає. Ми відправляли його до фахівців, робили ін’єкції. У нас була домовленість, що він дограє з нами цей чемпіонат, а далі дивитимемося. Сталося так, що буквально через пару тижнів він став відчувати дискомфорт у коліні.

Не знаю про плани Сергія Яворського щодо продовження кар’єри. По-перше, роки беруть своє. По-друге, йому зробили операцію на коліні. Останні тижні він з нами вже не тренувався. Збиратимемося і розмовлятимемо. Наскільки я знаю, у нього є бажання грати в футбол", – зазначив Скрипник Українському футболу.

До слова, раніше з'явилася інформація, що Зоря також хоче бачити у своєму складі Богдана Лєднєва. У січні 2023-го він повернувся до Динамо з оренди у Фехерварі. У другій частині сезону вінгер не провів жодного матчу за першу команду киян, адже пропустив три місяці через перелом гомілки.

Нагадаємо, що Зоря розпочне єврокубкову кампанію в Лізі Європи, а Динамо та Ворскла у Лізі конференцій.