Чемпіонат Європи U-21

Група С

Англія U-21 – Ізраїль U-21 – 2:0

Голи: Гордон, 16, Сміт-Роу, 69

Чехія U-21 – Німеччина U-21 – 2:1

Голи: Сейк, 33, Вітік, 87 – Стіллер, 70

Група D

Швейцарія U-21 – Італія U-21 – 2:3

Голи: Імері, 47, Амдуні, 52 – Пірола, 6, Ньйонто, 11, Парізі 45+4

Англія здобула перемогу над Ізраїлем. Гордон вивів англійців вперед ще на 16 хвилині влучним ударом головою прямісінько у нижній кут воріт. Проте далі захист суперника діяв надійно. Господарі все ж зуміли знайти шпаринку у другому таймі – відзначився Сміт-Роу та зафіксував перемогу з рахунком 2:0.

У паралельному матчі групи Чехія приймала Німеччину. Номінальні господарі мали багато небезпечних моментів, хоча більшу частину часу мʼячем володіла молодіжна Бундестім. Активність чехів у атаці призвела до забитого голу, який у свій актив записав Сейк. Вже у другому таймі німцям вдалося відновити паритет. Проте наприкінці Вітік вирвав перемогу для Чехії.

Англія гарантувала собі вихід у чвертьфінал плей-офф та виграла групу С, заробивши 6 очок. На другому місці опинилася Чехія (3), а одразу за нею розташувалися Німеччина (1) та Ізраїль (1).

Італія на виїзді ще у першому таймі розгромила Швейцарію. Гостям знадобилося лише 11 хвилин, щоб відправити перші два мʼячі у ворота суперника. Відзначилися Пірола та Ньйонто. А у додатковий час першої 45-хвилинки Парізі скористався помилкою опонента у захисті та зробив рахунок 3:0.

Проте по перерві Швейцарія завдала клопотів італійцям. Команда швидко відіграла два мʼячі завдяки ударам Імері та Амдуні. Зрівняти рахунок не вдалося. Італія посідає 2 місце у групі D з 3 очками. Швейцарія має таку ж кількість балів.