Чемпіонат Європи U-21

Група C

Німеччина U21 – Ізраїль U21 – 1:1

Голи: Біссек, 26 – Тургеман, 20

Вилучення: Карзев, 45+2

Нереалізовані пенальті: Мукоко, 3, Нганкам, 80

Чехія U21 – Англія U21 – 0:2

Гол: Ремзі, 47, Сміт-Роу, 90+4

Група D

Норвегія U21 – Швейцарія U21 – 1:2

Голи: Конрадсен Сейде, 19 – Ндойє, 36, Імері, 55

Англія не без проблем переграла Чехію. Попри значну перевагу в першій половині у володінні м'ячем (74%), "Три Леви" спромоглися завдати лише один удар у площину проти двох у чехів. Невдовзі після перерви фаворити таки відкрили рахунок зусиллями Ремзі, а на останній хвилині компенсованого часу Сміт-Роу закрив питання щодо переможця – 2:0.

Німеччина несподівано розписала нічию з Ізраїлем. Матч розпочався за найгіршого сценарію для Бундестім. Мукоко не реалізував пенальті на 3-й хвилині, а ближче до екватора тайму німці ще й пропустили першими. Біссек відновив паритет за лічені хвилини. Перед самісіньким свистком на перерву ізраїльтяни опинились в меншості – Карзев отримав другий "гірчичник" за підніжку. Попри чисельну перевагу на полі та купу моментів, збірна Німеччини так і не змогла вирвати перемогу – 1:1.

Англія очолює турнірну таблицю в групі C з трьома очками. Німеччина та Ізраїль ділять 2 і 3 сходинки. Чехія на 4 місці з нулем.

Швейцарія оформила камбек проти Норвегії. Сейде здобув мінімальну перевагу для норвежців на 19-й хвилині. Ще до свистка на перерву Ндойє зрівняв, а в другому таймі гол Імері довершив переможний камбек.

Швейцарія лідирує у квартеті з 3 очками в активі, щоправда, Франція та Італія ще не зіграли свій матч. Норвегія поки що з "бубликом".