Напередодні стало відомо, що 22-річна красуня переслідувала та шантажувала Бена Чілвелла, Мейсона Маунта і Біллі Гілмора, адже після "роману на одну ніч" вона хотіла продовжити спілкування. Після того, як Мелісса зізналася у цих злочинах, їй загрожувало тюремне ув'язнення.

Сьогодні, 20 червня, Слоан з'явилася у Вестмінстерському магістратському суді, де її засудили до 12 тижнів позбавлення волі з відстрочкою на 18 місяців і сказали виплатити зіркам-міліонерам 1100 фунтів стерлінгів компенсації. Модель також отримала заборону на спілкування з футбольним тріо, повідомляє TheSun.

Зазначається, що Слоан 21 раз змінювала номер телефону, щоб тримати зв'язок із Маунтом, який її постійно блокував. У заяві Мейсон розповів, що він був наляканий, коли дівчина з'явиться в тренувальному центрі Челсі після того, як він заблокував її.

Мелісса також створила акаунт в Instagram з іменем користувача DevilBaby_10, де публікувала колажі із Чілвеллом та іншими жінками.

Гілмор заявляв, що переслідування продовжувалося навіть після того, як він переїхав до Брайтона у вересні 2022 року. Однак клуб вжив заходів безпеки. Йому довелося видалити всіх своїх друзів і сім'ю з Instagram, щоб вона не могла з ними зв'язатися.

"Я не міг спати, і мені довелося приймати снодійне, що вплинуло на мою працездатність. Бути самотнім у новому місті, де у мене не було друзів та сім'ї, мене дуже ізолювало. Це людина, яку я зустрічав один раз на короткий проміжок часу", – сказав Біллі.

Сама білявка зізналася, що переслідувала Маунта в період з 19 червня 2022 року по 28 жовтня, Гілмора – з 10 вересня 2022-го по 28 жовтня, а Чілвелла – з 20 по 29 жовтня.