Нагадаємо, у попередному турі відбору "синьо-жовті" здійснили неймовірний камбек та взяли гору над Північною Македонією – 3:2. А вже за кілька днів балканці гучно провалилися у поєдинку проти "Трьох левів" – 7:0. Це найбільша поразка в історії збірної.

Наставник македонців Благоя Мілевскі знайшов несподівану причину катастрофічного результату своїх підопічних. "У нас були свої тактичні ідеї перед грою, і ми їх реалізували до першого голу. Далі все пішло на спад, після цього стала очевидною кваліфікація суперника. Ми повинні привітати Англію, наш суперник був занадто сильним.

Після емоцій і виснаження, які ми відчули в матчі проти України, було очевидно, що це вплинуло на гравців. Але ми повинні були бути готові піднятися на два рівні, щоб конкурувати з такою командою", – наводить слова тренера офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, квінтет C зараз очолює Англія (12 очок), на другому місці йде Україна (6 пунктів). На третьому розташувалася Італія (3 очки), але вона провела лише два матчі. Північна Македонія на четвертій сходинці (3 залікові бали). На самому дні розташувалася Мальта без очок.