– Чому нам так важко даються перемоги над такими командами?

– Оборонятися вміють всі. Так, Англія перемогла Мальту 4:0, але англійці забили швидкий гол. Якщо ми не забиваємо швидкий гол, то стає дуже складно. Зараз усі команди Європи вміють оборонятися. В першому таймі Мальта це показала. Я не здивований, що була така важка гра. Я казав про це ще перед матчем. Я не розумію, чому в Україні всі вважають, що ми повинні всіх виносити по 3:0, 4:0. Чому?

Зараз остання гра. Зараз червень, коли футболісти перебувають у відпустках. Вони дуже втомилися після сезону. Я вдячний гравцям, що у другому таймі ми додали. Так, не дуже виразно, але ми працюємо лише 10 днів. Коли футболісти втомлені, їм важко зробити на полі те, що їм пояснювали.

– Чого очікуєте від вересневих матчів з лідерами групи?

– Ми грали з Німеччиною. Вважаю, показали достойний поєдинок. Наступні матчі вже будуть офіційними. Треба серйозно готуватися. Україна вже показувала, що може на достойному рівні грати проти грандів. Ми завжди ставимо ціль вийти з групи, – цитує Сергія Станіславовича УАФ.

Нагадаємо, зараз Україна розташувалася на другому місці у групі С – 6 очок. Очолює квінтет Англія – 12 пунктів. На третьому місці йде Італія (3 залікові бали), але в неї один матч в запасі, порівняно з підопічними Реброва.