Раніше "синьо-жовті" здобули перші три очки в групі, оформивши переможний камбек проти Північної Македонії (3:2). Тоді як мальтійці програли всі 3 поєдинки із загальним рахунком 1:8 у кваліфікації Євро-2024 й осіли на дні.

Перший тайм проти Мальти видався божевільним для нашої команди. Ванат, Ярмоленко, Циганков змарнували чудові нагоди забити. Кіпер суперників Бонелло спіймав кураж. Владислав вивів його з гри ближче до перерви, ненавмисно влетівши шипами у руку. За це форвард отримав жовту. Під завісою тайму арбітр скасував єдиний гол Віктора Циганкова через офсайд.

По перерві вінгер Жирони таки вигриз перемогу для збірної України, реалізувавши пенальті. Ще перед цим Андрій Ярмоленко не скористався своїм шансом, пробивши з 11-метрової позначки у поперечку.

Отже, команді Сергія Реброва здобула 6 очок та підійнялась на другу сходинку в групі С. Італія та Північна Македонія ще можуть наздогнати "синьо-жовтих" – обидві команди мають по 3 бали в активі та матч в запасі. Англія лідирує з 9 пунктами, а Мальта залишається на дні з нулем.